Airco slaapkamer

Door het plaatsen van een airco in uw slaapkamer zorgt u ervoor dat u lekker kunt slapen tijdens warme zomerdagen. Op deze pagina vindt u meer informatie over geschikte airco’s voor uw slaapkamer. Lees de bespaartips en bekijk handige prijsoverzichten.

Wat kost een airco voor uw slaapkamer?

Een airco voor uw slaapkamer moet het juiste vermogen hebben. Hiervoor is het belangrijk om de grootte van uw slaapkamer te berekenen. De mate van isolatie en de hoeveelheid zonlicht spelen daarnaast een rol tijdens het keuzeproces. Meet daarom van tevoren goed op hoe groot uw slaapkamer is. Andere factoren zoals hoeveel zonlicht naar binnen komt en in welke mate uw huis geïsoleerd is zijn ook belangrijk mee te nemen in uw overweging voor de juiste airco in uw situatie. In onderstaande tabel vindt u het benodigde vermogen per ruimte met daarbij de gemiddelde prijzen.

VermogenGemiddelde prijs inclusief btw, installatie en voorrijkosten
2.5 kw voor slaapkamers tot 70 m³€ 1.100
3.5 kw voor slaapkamers tot 120m³€ 1.650
5.0 kw voor slaapkamers tot 170m³€ 1.795

Bespaar tot 40% op een airco in uw slaapkamer

Ga voor ultiem slaapcomfort door een airco in uw slaapkamer te installeren. Door de vele mogelijkheden verschillen de airco prijzen aanzienlijk van elkaar. Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan bij erkende aircospecialisten bij u uit de buurt. Het prijsverschil tussen aircospecialisten loopt op tot wel 40%. Door offertes van meerdere aircospecialisten te vergelijken, bent u dus ook nog eens goedkoper uit. U vult de aanvraag al binnen 2 minuten in  en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten contact met u op. De aanvraag van airco offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Bovendien worden uw gegevens uitsluitend gebruikt voor het aanvragen van offertes.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van aircospecialisten aan

Airco slaapkamer offerte

Voordelig

Heeft u een slaapkamer waar niet veel zonlicht binnenkomt? Kies dan  voor een airco met 2.5 kw vermogen. De prijs voor een airco met dit vermogen ligt rond de € 1.100, inclusief installatiekosten. U kunt ook kiezen voor een airco in een lagere prijsklasse. Deze airco’s zijn te verkrijgen vanaf € 800, inclusief installatiekosten.

Een airco met kwaliteit

Heeft u een slaapkamer waar overdag zonlicht binnenkomt en wilt u lang kunnen genieten van uw airco? Kies dan voor een A-merk airco. Een A-merk airco met een vermogen van 2.5 kw tot 3.5 kw vermogen kost gemiddeld € 1.650, inclusief installatiekosten.

Een luxe airco

Heeft u een slaapkamer waar veel zonlicht invalt en het van nature warm is? Dan is het verstandig een airco in uw slaapkamer te plaatsen met een vermogen van 5.0 kw. Een airco met dit vermogen kost gemiddeld € 1.795, inclusief installatiekosten. Wilt u een design airco in uw slaapkamer? Dan moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van € 2.300.

Luxe airco slaapkamer

Extra opties voor uw airco

U kunt kiezen voor extra opties op uw airco. Bent u benieuwd welke extra opties dit zijn en hoeveel deze kosten? Bekijk de onderstaande tabel voor de richtprijzen.

OptieGemiddelde prijs incl. btw
Airco met Wifi€ 100 - € 200 extra
Onderhoudscontract€ 120 per jaar
Design airco€ 400 extra

Omschrijving van de extra opties:

Airco met Wifi:
Met deze optie bedient u uw airco met een applicatie vanaf elke plek.
Onderhoudscontract:
Voorkom grote kosten. Sluit een onderhoudscontract af bij een gecertificeerde monteur.
Design airco:
Wilt u naast verkoeling ook stijl in huis halen? Dan is het mogelijk een design airco aan te schaffen.

Merk van de airco voor uw slaapkamer

Er zijn veel verschillende merken airco’s op de markt. Per merk zijn er grote prijsverschillen voor een airco in uw slaapkamer. Houd er rekening mee dat goedkope airco’s meer geluid maken en een kortere garantieperiode hebben. We raden u aan om advies te vragen aan uw aircospecialist. Deze zet de voor- en nadelen voor u op een rij en geeft u duidelijk inzicht welk merk airco bij uw wensen past. In onderstaande tabel vindt u een overzicht met de prijzen van bekende merken in een hoge en lage prijsklasse.

PrijsklasseBekende merkenGemiddelde kostprijs airco incl. btw en installatie
LaagEurom, Gree, Maxicool€ 800 - € 2.100
HoogSamsung, Mitsubishi, LG, Panasonic, Daikin€ 1.300 - € 3.000

split airco slaapkamer

Bespaar tot 40% op airconditioning prijzen

Ziet u zichzelf tijdens warme zomeravonden ook al slapen in een koele slaapkamer? Laat dan een airco in uw slaapkamer plaatsen. Hoe duur uw airco wordt heeft u deels in eigen hand. Vergelijk eerst de prijzen van verschillende aircospecialisten bij u uit de buurt. Door offertes te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op uw airco prijs. Hoe werkt deze vergelijking? Simpel. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van tot wel 6 airco specialisten bij u uit de regio. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met u op. Daarnaast is de aanvraag geheel vrijblijvend en gratis. U zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van aircospecialisten aan